Последни вести

Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва

Преглед на финансиските податоци на котираните друштва за периодот 01.01.-31.12.2023 година

Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва

Ве известуваме дека објавуваме блок трансакција со акциите на Макпетрол АД Скопје

Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва

Ве известуваме дека објавуваме блок трансакција со акциите на Макпетрол АД Скопје

Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва

Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва

Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва

Македонска берза и годинава е учесник во Иницијативата Ring the Bell for Gender Equality