Последни вести

Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва

Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва

Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва

Објавен е годишниот статистички билтен за 2019 година. Во продолжение линк од објавата

Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва

Објавен е месечениот статистички билтен за Декември 2019 година. Во продолжение линк од објавата

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме за извршен нетрговски трансфер на акции на котирани друштва

Главниот извршен директор на Македонска берза даде интервју за Утрински брифинг во врска со работењето на Берзата во изминатата година.

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме за извршен нетрговски трансфер на акции на котирани друштва

Ве известуваме за извршен откуп на сопствени акции и нетрговски трансфер на акции на котирани друштва