Последни вести

Ве известуваме дека 15.07.2020 година (среда) е неработен и нетрговски ден на Македонска берза АД Скопје

Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва

Ве известуваме дека објавуваме блок трансакција со акциите на Макошпед АД Скопје

Во продолжение можете да ја преземете Понудата за преземање...

Почнувајќи од 09.07.2020 година на Официјалниот пазар на подсегментот Берзанска котација ќе бидат примени на котација државните обврзници...

Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва

Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва

Прв настан во рамките на „Јули - месец на Funderbeam“, презентација на Damir Bicanic

Ве известуваме за извршен откуп на сопствени акции и нетрговски трансфер на акции на котирани друштва

Во продложение билтенот за месец јуни 2020 година