Планирани обуки
Основи на анализа на финансиски извештаи
Датум
-
Време

16:00 - 20:00

Цена

3.000 денари со вклучен ДДВ (во цената се вклучени материјалите од предавањата, кафе паузите и сертификатот за учество на обука)

Попусти

20% за студенти

Локација

во просториите на Македонска берза АД Скопје (ул. Орце Николов бр.75, 1000 Скопје)

Предавач
Александар Ајевски

За кого е наменета обуката

Индивидуални инвеститори, претставници на трговски друштва, сутденти, новинари и сите оние кои што професионално или лично се заинтересирани да ги продлабочат своите знаења во областа на изготвувањето и анализата на основните финансиски извештаи. Пожелно е поседување на претходни предзнаења од оваа материја за следење на овие обуки.