Последни вести

Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва

Намера за објавување на јавна понуда за преземање на Мермерен Комбинат АД Прилеп

Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва

Во продолжение прегледот на финансиски податоци за котираните друштва за 2022 година

Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва

На 28 март 2023 година, во просториите на Македонска берза АД Скопје, Главниот извршен директор на берзата, Иван Штериев, заедно со неговиот тим одржаа работна средба со повеќе членки на Сојузот на Стопански комори, предводени од Претседателот на Комората, Трајан Ангелоски

Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва

Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва

Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва

Преку едукативна посета и тематско предавање Македонска берза се вклучи во одбележување на  Глобалната недела на парите