Последни вести

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме за извршен нетрговски трансфер на акции на котирани друштва

Во рамките на настанот „Недела на Funderbeam“, Извршниот директор на Македонска Берза, Иван Штериев денеска се сретна со Гречен Биркл и Едвард Гонзалез од канцеларијата на УСАИД во Северна Македонија

Ве известуваме за извршен откуп на сопствени акции и нетрговски трансфер на акции на котирани друштва

Македонската берза во рамките на настанот „Недела на Funderbeam“ организира отворени денови за подетално запознавање со crowdfunding платформата Funderbeam

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 27.06.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 25.06.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва

Измени и дополнувања на Правилата за тргување на Македонска берза кои ќе се применуваат почнувајќи од 28.06.2019 година

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 24.06.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва

Врз основа на податоците внесени во системот за тргување на Берзата и согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме за следното:

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 20.06.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва: