Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 27 јуни 2024

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 26.06.2024 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Стопанска Банка АД Скопје – 119 приоритетни акции