Последни вести

Одлука за купување на сопствени акции

Повик за Собрание на акционери, неделење на дивиденда

Одлука на УО за продажба на сопствени акции, Одлуки од Собрание (дивиденден календар, откуп на сопствени акции...)

Ве известуваме дека на 26.04.2004 година, на Берзата се пријавени блок трансакции со акциите на:

Оваа вест е достапна само на англиски.

Одлука за откуп на сопствени акции

Ве известуваме дека на 21.04.2004 година, на Берзата е пријавенa блок трансакциja со акциите на:

Оваа вест е достапна само на англиски.