Последни вести

Сертификат за квалитет

Ве известуваме дека денес, 14.04.2003 година, на Берзата е пријавена блок трансакција со акциите на:

Оваа вест е достапна само на англиски.

Оваа вест е достапна само на англиски.

Годишното Собрание на акционери

Седницата на Собрание на акционери на АД “Алумина“