Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 08 февруари 2024

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 07.02.2024 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Макпетрол АД Скопје - 22 обични акции
- Алкалоид АД Скопје - 1116 обични акции
- ФЗЦ 11 Октомври АД Куманово - 328 обични акции