Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
понеделник, 09 август 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 06.08.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Алкалоид АД Скопје – 45 обични акции
-Комерцијална Банка АД Скопје – 129 обични акции
-Макпетрол АД Скопје – 30 обични акции
-ОКТА АД Скопје – 48 обични акции