Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 09 јули 2024

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 08.07.2024 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Алкалоид АД Скопје - 117 обични акции