Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 09 јули 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 08.07.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- РЖ Интер-Трансшпед АД Скопје – 16 обични акции
- РЖ Економика АД Скопје – 1.230 обични акции
- Уготур АД Скопје – 17 обични акции
- РЖ Техничка контрола АД Скопје – 6 обични акции