Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 09 јуни 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 08.06.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Гранит АД Скопје – 80 обични акции
-РЖ Техничка контрола АД Скопје – 9 обични акции
-РЖ Услуги АД Скопје – 198 обични акции
-Уготур АД Скопје – 26 обични акции
-РЖ Интер-трансшпед АД Скопје – 24 обични акции
-Либерти АД Скопје – 300 обични акции
-Комерцијална Банка АД Скопје – 220 обични акции
-Макстил АД Скопје – 743 обични акции