Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 09 април 2024

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 08.04.2024 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Стопанска банка АД Битола - 823 обични акции
- Комерцијална банка АД Скопје - 543 обични акции
- Алкалоид АД Скопје - 176 обични акции
- Макпетрол АД Скопје - 221 обични акции