Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 09 март 2022

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 08.03.2022 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Македонски Телеком АД Скопје – 300 обични акции
-Макстил АД Скопје – 100 обични акции
-Макпетрол АД Скопје – 71 обична акција