Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 09 февруари 2024

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 08.02.2024 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Алкалоид АД Скопје - 200 обични акции
- ОКТА АД Скопје - 30 обични акции
- Стопанска банка АД Скопје - 7 приоритетни акции
- Комерцијална банка АД Скопје - 143 обични акции