Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 09 декември 2020

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 07.12.2020 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Комерцијална Банка АД Скопје – 50 обични акции
-Бетон АД Скопје – 70 обични акции
-Макпетрол АД Скопје – 15 обични акции
-Алкалоид АД Скопје – 400 обични акции