Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
понеделник, 09 ноември 2020

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 06.11.2020 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Гранит АД Скопје – 101 обична акција