Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 09 ноември 2018

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 08.11.2018 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Комерцијална Банка АД Скопје–202 обични акции
- Бетон АД Скопје–8 обични акции
- Жито Лукс АД Скопје–95 обични акции