Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 09 јануари 2024

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 05.01.2024 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- ОКТА АД Скопје - 21 обична акција