Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 09 јануари 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 08.01.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Алкалоид АД Скопје–423 обични акции
- Тутунски Комбинат АД Прилеп-134 обични акции