Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
понеделник, 09 јануари 2017

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 05.01.2017 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

 

- Реплек АД  Скопје– 27 обични акции;

- Рудници Бањани АД  Скопје– 394 обични акции;