Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 08 јули 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 07.07.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Аутомакедонија АД Скопје – 56 обични акции