Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
понеделник, 08 мај 2023

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 05.05.2023 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Макпетрол АД Скопје - 20 обични акции
- ГД-Тиквеш АД Кавадарци - 9 обични акции
- ВВ Тиквеш АД Кавадарци - 79 обични акции