Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 08 мај 2020

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 07.05.2020 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Гранит АД Скопје – 160 обични акции
- Попова Кула АД Демир Капија – 2 обични акции
- Стопанска Банка АД Скопје – 1 приоритетна акција