Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 08 март 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 07.03.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Макпетрол АД Скопје – 28 обични акции
- Жито Лукс АД Скопје–21 обични акции