Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
понеделник, 08 февруари 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 05.02.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Сигурносно Стакло АД Прилеп – 69 обични акции
-Алкалоид АД Скопје – 488 обични акции
-УСЈЕ АД Скопје – 563 обични акции