НЕТРГОВСКИ ТРАНСФЕР НА АКЦИИ НА КОТИРАНИ ДРУШТВА
четврток, 08 октомври 2015
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 07.10.2015 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва: - Комерцијална Банка АД Скопје –31 обични акции - ТЕАЛ АД Тетово –14 обични акции