Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 08 јануари 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 05.01.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Гранит АД Скопје – 230 обични акции
-Макпетрол АД Скопје – 88 обични акции