Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 07 септември 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 06.09.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Комерцијална Банка АД Скопје – 3 обична акција
- Ветекс АД Велес – 38 обични акции