Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 07 мај 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 06.05.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Макстил АД Скопје – 438 обични акции
- Арцелормиттал Скопје (ХРМ) АД Скопје – 382 обични акции
- Уготур АД Скопје – 20 обични акции
- ФЗЦ 11 Октомври АД Куманово – 92 обични акции
- РЖ Интер-Трансшпед АД Скопје – 20 обични акции
- Либерти АД Скопје – 636 обични акции
- Макпетрол АД Скопје – 20 обични акции
- РЖ Услуги АД Скопје – 162 обични акции