Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 07 април 2020

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 06.04.2020 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Тетекс АД Тетово – 558 обични акции