Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 07 декември 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 06.12.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Макстил АД Скопје – 427 обични акции
-РЖ Економика АД Скопје – 18 обични акции
-РЖ Интер-Трансшпед АД Скопје – 19 обични акции
-Либерти АД Скопје – 618 обични акции
-Арцелормиттал Скопје (ХРМ) АД Скопје – 371 обична акција
-Уготур АД Скопје – 20 обични акции
-Гранит АД Скопје – 547 обични акции
-Фруктал МАК АД Скопје – 144 обични акции
-РЖ Техничка Контрола АД Скопје – 8 обични акции
-РЖ Услуги АД Скопје – 157 обични акции