Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 07 декември 2018

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 06.12.2018 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Карбо-Нова АД Крива Паланка–34 обични акции
- Тетекс АД Тетово–231 обични акции
- Комерцијална Банка АД Скопје–1.100 обични акции