Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 07 ноември 2023

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 06.11.2023 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Комерцијална банка АД Скопје - 140 обични акции
- Витаминка АД Прилеп - 167 обични акции
- Макстил АД Скопје - 1086 обични акции
- РЖ Техничка контрола АД Скопје - 21 обични акции
- АрцелорМиттал (ХРМ) АД Скопје - 400 обични акции
- РЖ Економика АД Скопје - 52 обични акции
- Тутунски комбинат АД Прилеп - 134 обични акции
- Уготур АД Скопје - 58 обични акции
- РЖ Интер-Трансшпед АД Скопје - 54 обични акции
- Либерти АД Скопје - 700 обични акции
- РЖ Услуги АД Скопје - 252 обични акции