Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 07 октомври 2020

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 06.10.2020 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Жито Лукс АД Скопје - 184 обични акции