Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 06 септември 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 05.09.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Раде Кончар-Апаратна Техника АД Скопје – 21 обична акција