НЕТРГОВСКИ ТРАНСФЕР НА АКЦИИ НА КОТИРАНИ ДРУШТВА
вторник, 06 септември 2016
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 05.09.2016 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва: - Пелистерка АД Скопје –42 обични акции - Алкалоид АД Скопје –216 обични акции