Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 06 јули 2022

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 05.07.2022 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Алкалоид АД Скопје – 411 обични акции