Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 06 март 2024

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 05.03.2024 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Алкалоид АД Скопје - 34 обични акции
- Фустеларко Борец АД Битола - 239 обични акции
- Комерцијална банка АД Скопје - 25 обични акции