Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
понеделник, 06 февруари 2023

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 03.02.2023 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Македонски Телеком АД Скопје - 200 обични акции
- Алкалоид АД Скопје - 298 обични акции