Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 06 февруари 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 05.02.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- РЖ Интер Трансшпед АД Скопје–19 обични акции
- Алкалоид АД Скопје–290 обични акции
- Уготур АД Скопје–20 обични акции
- Македонски Телеком АД Скопје–192 обични акции
- Макстил АД Скопје–714 обични акции