НЕТРГОВСКИ ТРАНСФЕР НА АКЦИИ НА КОТИРАНИ ДРУШТВА
петок, 06 февруари 2015
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 05.02.2015 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва: - Макпетрол АД Скопје –29 обични акции - РИК Силекс АД Кратово –350 обични акции