Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 06 декември 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 05.12.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Макпетрол АД Скопје – 30 обични акции