Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 06 октомври 2022

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 05.10.2022 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Макпетрол АД Скопје - 102 обични акции