Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 06 октомври 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 05.10.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- БИМ АД Свети Николе – 48 обични акции