НЕТРГОВСКИ ТРАНСФЕР НА АКЦИИ НА КОТИРАНИ ДРУШТВА
петок, 06 октомври 2017
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 05.10.2017 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва: - Хотели Метропол АД Охрид –346 обични акции