Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 05 август 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 04.08.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Алкалоид АД Скопје – 284 обични акции
-Макпетрол АД Скопје – 21 обична акција