Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 05 јуни 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 03.06.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Аутомакедонија АД Скопје – 16.787 обични акции
- Макпетрол АД Скопје – 125 обични акции